Sex în masină

Uneori, sexul in masină poate să fie o necesitate, sau o fantezie, acum depinde unde si in ce moment vă provoacă hormonii.

Fantezie: Cine nu-si doreste adrenalină in timpul sexului, cine nu-si doreste să si-o tragă intr-o in masină, undeva intr-un loc mai retras, dacă afară mai si plouă, deja o sa fie minunat de excitant. Fie o faceţi pe scaunul din dreapta a soferului, fie pe bancheta din spate, acum depinde cât se poate crăcăna doamna, dar si cât de încăpătoare este masina.

Pentru unele persoane, sexul in masină este o fantezie, o experintă care merită incercată, sau o obsesie, sexul intr-o masină este ceva diferit fată de sexul din dormitor, din patul părintilor, din bucătărie, s.a.m.d.

Dezavantaje: Oricât ai vrea să fie de comod, nu o să niciodată, datorităa spatiului, esti limitat din punct de vedere al poziţiilor sexuale si a relaxării. Dacă stii să te faci comod/ă, să-i oferi plăcere partenerei/partenerului, atunci totul este ok, si cu siguranţă o să fie o experienţă pe care vrei s-o repeţi.
Oricât de ferit ar fi locul de oameni, tot o să staţi cu teamă in inimă de parcă ar veni cineva peste voi.

Necesitate: Fie că esti intr-o aventură sau intr-o relaţie cu persoana respectivă si nu aveţi unde să v-o trage-ţi, dar unul dintre voi are o masină, cu siguranţă masina devine o necesitate, uneori una chiar frumoasă, acum depinde cum stiţi să v-o trage-ţi. Sau poate alegeţi să iesiţi pe afară să vă plimbaţi cu masina, dar vă incingeţi asa de tare, încăt ajungeţi la concluzia că trebuie să vă futeţi ca să vă revenţi, asa că vă duceti cu masina intr-un loc mai retras si incepeţi să vă futeţi ca dracii.

Dezavantaje: Dezavantajele sun aceleasi explicate mai sus. Doar că sexul făcut în masină din necesitate este mai spontan, si uneori neplanificat.

Ce trebuie sa stiţi: Să nu faceţi din asta o rutină, mai ales dacă este o necesitate şi nu o fantezie, pentru că este atăt de incomod, incât unul dintre parteneri o să se sature şi există riscul să vă afecteze relaţia, fie că este una de iubire, sau de prietenie cu beneficii.

CARE A FOST EXPERIENŢA TA INTR-O MASINĂ?

___________________________________________________

Aici
poti sa ma urmaresti pe facebook !

Aici poti sa postezi pe forum diferite subiecte !
Aici este instagramul meu !
Am si WhatsApp ! ( 0724.739.911 )

11 comentarii la „Sex în masină”

  1. Experiența mea…a fost perfectă.Un loc retras,pustiu la o ora tarzie in noapte,o mașină bună,un bărbat adevărat care stie cum sa te innebuneasca,asa cum ziceai si tu *dacă afară mai si plouă, deja o sa fie minunat de excitant.* ,chiar așa și este să vezi geamurile aburite ,să iti sopteasca cat de mult il exciti,te face sa innebunesti si sa dai tot ce este mai bun din tine ca sa il satisfaci ,sa nu te uite niciodata chiar daca totul e aventura ,sa se intoarca mereu la tine.

  2. Salut . Eu am avut doar un singur contact in masina. Băiatul acela ă venit după mine cu masina ca eram departe de casă. Eram pe autostrada si dintr-o data vad ca se retrage. Eu stiam ca el vrea ceva cu mine. Am mai avut incidente dar m-am abținut. El mi-a spus sa ii fac un oral . Si eu fiindca ma simteam prost ca a venit după mine … Am facut-o . El m-a întrebat dacă imi place si i-am zis ca nu … Nu m-a prea crezut. Si m-a intrebat daca mai sunt virgină si l-am mintit pentru ca nu ma simteam bine sa ii zic ca nu . Si el mi-a zis foarte bine , vezi ca eu vreau sa te incerc primul. Am început să râd. De atunci il evit daca il vad sau daca imi scrie ii raspund sec sau il las cu seen . Este bine ce fac ? Dacă il vad încă ma simt strada de el …. Si într-un fel regret ca nu am facut-o cu el . Sa ii scriu ?

  3. Ningea atat de tare, încât nu vedeai 1 m in fața mașinii, fulgii care atingeau parprizul se topeau la fel de repede ca dorința lui pe corpul meu, care deja era mult prea incins din cauza lui. Departe de ochii curioșilor, departe de urechile bârfitorilor, am avut parte de cea mai tare partida de sex!

  4. Am o relatie de 3 ani din care 2 ani numai in masina am facut dragoste..si daca iubesti si te iubeste iti este alaturi mereu si te v.a iubii intotdeauna. Cele mai frumoase amintiri pentru anii ce vor urma impreuna:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.