Nu trebuie să înțelegi femeia

Nu trebuie să înțelegi femeia, pentru că nu poți, femeile nu au fost create pentru a fi înțeleșe, ele sunt cu un scop, aici, pe pământ. Nu-i poți înțelege milioanele de stări, și alte milioane de stări atunci când e pe ciclu. Nu o enerva atunci când e pe rosu, pentru că o să te dea dracu’ imediat, nici s-o exciți n-ai voie atunci când e pe ciclu, pentru că-i dai foc pe dinăuntru și începe să ardă.

Când vrei să i-o tragi, ar fi bine să te bagi prima oară cu capul între cracii, dacă nu-i vei da limbi, nu o să-ți spună că s-a supărat, dar o să poarte o dusmănie foarte mare pe tine. Dacă te vei certa cu ea, o să te facă să te simți un gunoi, o să te facă să crezi că nu mai există cale de împacare, dar cum ea te iubește, cu siguranță mesajul de “bună dimineața” o să vină de la ea.

Dacă nu i-o tragi bine, iar nu-i de bine. Din câte stiu eu, nu există femeie căreia să nu-i placă să i-o tragi tare și adânc. În timpul zilei, te urăste dacă-i atingi părul, dar dacă faci chestia asta atunci când stă capră doar pentru tine, te adoră, adoră s-o tragi de păr. O să te adore dacă stii să-i musti buza de jos, de fapt, toate cele patru buze. Ai grijă, pentru că jos are un clitoris, unul bun care adoră să-l stimulezi până te udă pe bot.

Ai grijă, dacă o rănești și te iubeste, s-ar putea să plângă după tine, dar nu până la nesfârsit. Nu uita, dacă alegi s-o rănesti în fiecare zi, în fiecare zi asteptă un prost s-o iubească. Noi, bărbații, nu stim niciodată să înțelegem femeile, și poate nici nu vom sti prea curând. Dar cu siguranță dacă le-am iubi mai mult, mai frumos, ne-am înțelege altfel cu ele, dacă le-am respecta, le-am fute mai mult și mai bine, cu siguranță s-ar simți mai apropiate de noi. Nu trebuie să le întelegem, trebuie să le iubim, să le iubim frumos, pentru că de înțeles nu vom reuși niciodată.

_______________________

Aici poți să mă urmăresti pe facebook !
Aici poți să postezi pe forum diferite subiecte !
Aici este instagramul meu !
Am si WhatsApp ! ( 0724.739.911 )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.