O femeie satisfăcută bine, este o femeie fericită

PerversuShop.roO femeie care este f*tută bine, aia este o femeie fericită și căreia îi poți citi fericirea de pe chipul feței. O femeie care nu este f*tută bine, aia este o femeie isterică, sălbatică, bipolară s.a.m.d, cu o astfel de femeie te înțelegi puțintel cam greu.

Femeile f*tute bine, sunt mai linistite, mai la locul lor, pentru că un sex făcut bine, potoleste și cei mai nenorociți hormoni, iar hormonii nepotoliți, provoacă anumite stări de energie, iar dacă acea energie este dusă la maxim, se transformă în stări de nervozitate, depresie, bipolaritate, etc.

Dragi femei, învățati-vă iubiții să vă urce pe pereți ori de câte ori aveți ocazia, pentru că meritați să aveți o viață linistită și fericită din toate punctele de vedere, inclusiv din punct de vedere sexual.

Dragi bărbați, învățați să linistiți femeile, pentru că doar voi stiți s-o faceți cel mai bine, doar în voi trebuie sa aibă încredere femeile și să se lase pe mâinile voaștre atunci când lumea lor o ia razna, doar voi puteți să linistiți nenorociții aia de hormoni care zac într-o femeie.

P.S. Rupeți femeile în două, pentru că nu le raniți și nu le rupeți pe ele, ci le nenorociții hormonii ăia care transformă o femeie normală într-o sălbăticiune care trebuie linistită rapid..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.