De ce te iubea și te f*tea cel mai bine fostul?

Știi de ce te iubea și te f*tea cel mai bine fostul? Sau te-ai întrebat de ce nu prea îți dădea așa de multă importanță? Dar când venea vorba de iubit și de făcut sex o făcea cel mai bine încât pentru tine nu mai conta toate astea, ți-ai pus vreodată aceste intrebări???

În primul rând, un om care te f*te bine, înseamnă că are o atracție pentru tine, deci înseamnă că te iubește din moment ce are o mică atracție pentru tine. Hai să îți zic cum stă treaba cu un astfel de om. În primul rând, astfel de oameni care uneori nu prea îți dau importanță, dar seara în pat îți rup vaginul în două, sunt focusați și ocupați pe propria/viitoare lor carieră sau propriul lor job. Nu au altceva în cap, decât să facă money, dar calm, pentru că acei money pe care ei vor să-i facă, sunt tot pentru a realiza o viitoare familie, pentru că ăstia sunt familisti convinsi.

Deci, dacă fostul făcea parte din această categorie, nu înseamnă neapărat că nu era un bărbat ok cu care tu nu puteai să realizezi o relație de durată, ceva serios, ci poate că tu nu ai înțeles anumite lucuri pe care el nu ți le va zice niciodată.

Să fim seriosi, un bărbat puternic nu îi va zice niciodată unei femei anumite lucruri care va provoca instabilitate într-o relație.

Deci, ca un mic rezumat.
-Iubeste-l pe ăla care te f*te bine, chiar dacă uneori ai impresia că te neglijează, poate că nu e chiar așa, ci este ocupat cu ale lui, dar el în sufletul lui te iubește, fii suficient de matură și dă-ți singură seama dacă chiar te neglijează și face asta pentru că nu te iubește, sau pur și simplu e genul ăla de om care te iubește și vrea ceva serios cu tine, chiar dacă nu îți arată asta.

Un comentariu la „De ce te iubea și te f*tea cel mai bine fostul?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.