Să o iei în brațe și să-i spui că ea e totul

Ia-o mă în brațe, iubește-o în toate felurile și în toate locurile posibile si imposibile. Tine-o de mână mereu, sărută-i buzele la fiecare 20 de minute.
Chiar dacă ți se pare greu, nu e, este foarte simplu, al dracului de frumos și excitant.

Nu uita, atunci când apune soarele, iar noaptea își face loc încetișor, nu uita că trebuie s-o iubești așa cum nu a mai făcut-o nimeni altcineva. Trebuie să o răsfeți în toate felurile. Și cum să o răsfeți dacă nu o vei pune in toate pozițiile posibile și imposibile? Să nu o iubești doar pentru că are păsarică, pentru că păsărică au toate, tu s-o iubești pentru persoana care este, pentru mentalitatea pe care o are si prin simplu fapt că nu e ca toate, pentru că e lipicioasă de tine și te iubește, pentru că te stresează și iți fute fiecare zi, asta înseamnă că te iubește și e de viitor.

Să nu incerci sau să te gandești că vei găsi altceva mai bun de atât, pentru că riscul este enorm, niciodată nu vei găsi ceva mai bun de atât, o persoană care să te strângă în brațe chiar și atunci când ești un bou cu ea. Niciodată nu o să mai găsești o persoană care să se gândească la viitor alături de tine, pentru că o persoană care se gândește la viitor alături de tine, aia este o persoană familistă, cu planuri reale de viitor si intemeierea unei familii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.