Poți să pleci, dar nu vei găsi ceva mai bun..

Poți să pleci, dar nu vei găsi niciodată un om mai bun decât mine! Nu vei găsi pe nimeni care să rămână lângă tine în toate momentele bune sau rele. Nimeni nu o să te mai iubească așa cum am facut-o eu. Nu uita că am fost demonul ăla al tău care te-a iubit cel mai frumos, tu erai drogul de care aveam nevoie în fiecare zi, chiar dacă uneori ceream supradoză.

Te simt de parcă totul a fost ieri, parcă ieri ne iubeam sub cearceaf și-mi ziceai că vei rămâne langă mine pentru totdeauna, am amintiri cu tine când ne-o trăgeam salbatic și-mi ziceai că sunt un demon cu cel mai bun suflet pe care l-ai întâlnit vreodată.

Dar na.. demonii sunt făcuți să intre in viețile oamenilor și să facă să pară totul ca o iluzie frumoasă, o iluzie pe care o visezi mult timp de acum încolo, pentru că toate lucrurile frumoase care se întâmplă în viața ta, par cea mai frumoasă iluzie de parcă n-ai trăit-o niciodată.

Dar oamenilor le plac povestiile, iluziile și demonii care iubesc cel mai frumos chiar dacă a doua zi, demonii se vor evapora atunci când răsare soarele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.