E e weekend iubire, am chef de tine

E weekend, afară e frumos, iar mie imi zboară gândul la tine, la ce o să facem azi, pentru că am o poftă nebună de tine. Vreau să te sărut, să te alint, să te strâng în brațe si să-ți spun că nu-ți voi mai da drumul niciodată.

Dar cred că o să facem toate astea la mine acasă, în patul meu. Vreau să ne iubim nebuneste, să ne privim în ochi, să ne sărutăm, să te întind în pat și să-mi zici că mă vrei atât de mult, încat să încep să te dezbrac. Să rămânem goi, să ne atingem suav, să ne sărutăm din nou, iar și iar, până vom începe să ne sărutăm pe tot corpul, de jos în sus.

Și vreau să fim noi, fără prejudecăți, să facem orice ne trece prin cap, să fim noi, două suflete care se iubesc la infinit. Buzele alea, să fie doar ale mele, să le sărut, să le musc până îmi vei zice că mă vrei. Apoi iubito, să începem aventura vieții noastre și să ne oprim doar atunci când vrem să ne odihnim, iar după să o luăm de la capăt, până când aia mică începe să înrosească, să plângă de fericire, de fericire pentru că a dat de un om așa de bun ca mine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.